Postani novinar saradnik Foto IN magazina

Ako si novinar, bloger, fotograf, model i zaljubljenik u fotografiju, modu, stil, modeling, imaš novinarskog ili blogerskog iskustva ili imaš potrebu da se kreativno izraziš, javi nam se jer su nam potrebni novinari i blogeri saradnici koji bi obogatili sadržaje Foto IN magazina svojim originalnim tekstovima.

Kakve teme nas interesuju?

Foto IN je mesto koje nastoji da okupi fotografe, modele, nova lica, talente, šminkere, stiliste, modne dizajnere i profesionalce iz fotografske, modne i reklamne industrije. S tim u vezi potrebni su nam originalni tekstovi i aktuelna dešavanja iz oblasti fotografije i mode, modelinga, reklamne i fotografske industrije.

Ako si model sa bogatim iskustvom ili imaš potrebu da svoja saznanja podeliš sa drugima, ili fotograf koji često putuje na egzotične destinacije, javi se. Uslov je da imaš interesovanja iz pomenutih oblasti, da si novinar sa ili bez iskustva, student koji želi iskustvo i honorarni posao, bloger. Javi se, pošalji nam jedan tekst na pomenute teme i svoju biografiju. Možeš da radiš od kuće ili sa nekog drugog mesta koje te inspiriše, lokacija nije prepreka.

Naša ciljna grupa su fotografi i modeli, i svi ljudi koji rade u kreativnoj industriji, modni blogeri, šminkeri, modne agencije, stilisti, videografi, modni dizajneri i drugi kreativci. Interesuju nas prvenstveno domaća i regionalna dešavanja i aktuelnosti ali i sve ostale teme od značaja za fotografsku i modnu zajednicu.

Ako voliš svoj posao, voliš da pišeš i istražuješ, ili imaš pitanje javi se, piši na email:kontakt [at] foto.in.rs ili nas kontaktiraj putem sajta preko kontakt formulara.

Novi video snimci

Vidi sve video snimke

Novi albumi

Aleksandra
Photo Postavio član Aleksandra
4 fotografije
Zeljko Todorovic
Pets Postavio član Zeljko Todorovic
1 fotografija
Milos
Milos stevovic Postavio član Milos
5 fotografije
 Drago Milic
Shooting Postavio član Drago Milic
12 fotografije
Tamara
Makeup Postavio član Tamara
30 fotografije
Vidi sve fotografije